СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
08.12.2010

Атрактивни възможности за малки и средни предприятия за участие по програма Конкурентоспособност и инициатива Джеръми

На 07.12.2010г. СИБАНК организира семинар на  тема „Атрактивни възможности за малки и средни предприятия за участие по програма Конкурентоспособност и инициатива Джеръми”. Мероприятието се проведе в гр. Стара Загора. с партньорството на Търговско - промишлена палата – Стара Загора, Национален гаранционен фонд (НГФ), Национален център за професионално обучение в системата на БТПП и Консултантски център по европейски програми „Люлин” (КЦЕПЛ).
На събитието бяха дискутирани четири актуални теми, а именно - атрактивни възможности за кандидатстване по предстоящи схеми на оперативна програма „Конкурентоспособност”, облекчени изисквания към обезпеченията благодарение на продуктите от НГФ, мениджмънт по енергийна ефективност в индустрията и цялостни решения за финансиране на европроекти от СИБАНК.
На форума присъстваха фирми от регион Стара Загора развиващи своята дейност в различни сектори на икономиката – хлебопроизводство и сладкарство; търговия с торове и препарати за растителна защита; продажба на софтуер и хардуер и др. Бяха давани реални примери от практиката на бизнеса и финансовите институции.
Лектори на семинара бяха доц. д-р Йосиф Аврамов – Председател на УС на КЦЕПЛ, Деян Калъпчиев – ръководител отдел „Връзка с наредители и бенефициенти” НГФ, инж. Любен Машкин – Председател на Български национален комитет по промишлена енергетика и д-р Кирил Величков – Ръководител Управление „Европейски проекти и финансови институции” СИБАНК.