СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
08.01.2010

Разпространението на винетките започва на 18 януари 2010

Стикерите ще се продават на максимално удобни за гражданите места

Консорциумът ГДЗЗД «Разпространение на винетни стикери» между СИБАНК VIP Security днес подписа договора за разпространение на винетните стикери с Агенция “Пътна инфраструктура”. Договорът е за три години със срок до 31 декември 2012 г. Консорциумът спечели търга с най-ниската ценова оферта от 4.75% комисиона, с което на практика разходът на държавата се намалява два пъти в сравнение с предходните 4 години.
 
„Подписването на този договор вкарва ред и гарантира успешното разпространение на винетките – заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев и подчерта, че държавата печели, защото е постигнала двойно по-ниска цена в сравнение с предишния търг преди 4 години при много по-високо качество на услугата.”

По договор консорциумът разполага с 5 дни от момента на получаване на всички винетки от АПИ, за да ги разпространи до крайните пунктове за продажба. При предоставяне на стикерите веднага след подсписване на договора, консорциумът има готовност да стартира продажбата им в цялата страна на 18 януари 2010 г. С цел максимално улеснение на гражданите, консорциумът създава широка мрежа за разпространение и вече има споразумения с повечето големи вериги бензиностанции в страната – OMV,  Петрол, Лукойл, Еко, Литекс.

“Печелим, защото играем по правилата. Става дума за прозрачно и прецизно организиран конкурс, за който се подготвихме добре, показахме технически капацитет да изпълним заданието и предложихме най-ниската цена. Това са фактите – заяви главният изпълнителен директор на СИБАНК Петър Андронов. От 2007 г. мажоритарен собственик на СИБАНК е КВС - една от най-големите и авторитетни международни финансови групи, която до момента е инвестирала 800 млн. Евро и ясно заяви дългосрочните си намерения на българския пазар. Инвеститор от такъв ранг  не може да си позволи друго, освен стриктно да спазва законите и правилата» – допълва той.
   
 „Освен с най-добра ценова оферта, консорциумът печели и заради техническият си капацитет да изпълни поръчката. Като един от лидерите със сериозен пазарен дял в сегмента “Инкасова дейност - охрана на ценни пратки и товари”,  VIP Security има огромен опит и потенциал  в обработката и дистрибуцията на ценни пратки и кеш. Това ни дава увереността, че поемайки тази дейност, ще наложим най-добрите европейски стандарти на много по-ниска цена” - коментира Атанас Симеонов, управител на VIP Security

От днес стартира интернет страницата на консорциума www.rvs.bg, която ще съдържа цялата необходима информация за винетките, включително и адресите на всички пунктове, където те ще се продават. „Разпространение на винетни стикери” е подготвила специална процедура за улеснение на корпоративните клиенти. Фирмите - дистрибутори могат да изпращат своите заявки на електронен адрес order@rvs.bg, а корпоративните клиенти на sales@rvs.bg.


Допълнителна информация:


СИБАНК АД е една от водещите търговски банки в България  с активи от близо 2 млрд. лева към края на 2008 г., широка клонова мрежа от 135 клона и офиса в цялата страна, модерен подход в банкирането и богата гама от продукти и услуги както за гражданите, така и за корпоративните клиенти и малките и средни предприятия.

От края на 2007 г. СИБАНК е част от KBC - втората по големина банково-застрахователна група в Белгия, на 11 място в  Европа и в топ - 5 за Централна и Източна Европа. Интегрирането в структурите на КВС заедно със ЗПАД ДЗИ позволява добро партньорство между двете институции и иновативен подход при предлагането на нови за българския пазар банково - застрахователни продукти.VIP Security отбеляза своя 10-годишен юбилей през 2009 г. с над 1000 служители.

Компанията предлага услуги в целия спектър на сектора сигурност.

През 2007 година с придобиването на “Оптима Файненшъл Сървисиз” VIP Security осъществи най-голямата сделка в охранителния бранш у нас и се утвърди като един от лидерите със сериозен пазарен дял в сегмента “Инкасова дейност - охрана на ценни пратки и товари”.

Сред клиентите на VIP Security в сферата на касовите услуги и банковата сигурност са УниКредит Булбанк, ОББ, Алианц България, СиБанк, Алфа банк, Корпоративна търговска банка, Сити банк, Тексимбанк, МКБ Юнионбанк.

Компанията за услуги за сигурност разполага с над 120 специализирани бронирани автомобила за превоз на ценни пратки и товари.

Дружеството притежава лиценз по Наредба 18 на БНБ за контрол на качеството на банкнотите и монетите в обращение.


За допълнителна информация:

Даниела Боянова
Ръководител «Корпоративни комуникации» на СИБАНК
0878 52 6303, dboianova@abv.bg

Николай Стоянов, PRoPR
0888373342, niki@pr-o-pr.com