СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
06.02.2008

Меглена Кунева откри изложба с детски рисунки от конкурса “Коледата безопасна! Нарисувай подаръка, за който си мечтаеш”

На официалното откриване Еврокомисарят по защита на потребителите награди отличилите се деца в конкурса
 
На 03 февруари 2008г., в галерия СИБАНК бе открита официално изложбата с детски рисунки, взели участие в конкурса “Коледата безопасна! Нарисувай подаръка, за който мечтаеш!”. Повече от 80 деца от страната изпратиха своите цветни картини, илюстриращи коледния подарък, за който си мечтаят и който смятат за най-безопасен. Отбрано жури с председател в лицето на г-жа Меглена Кунева определи победителите в конкурса, които бяха лично наградени по време на изложбата.
Откриването на изложбата с детски рисунки бе част от поредицата събития от кампанията по инициатива на г-жа Меглена Кунева “Коледата безопасна! Внимавайте какво подарявате на децата!”, която започна в началото на месец декември с пресконференция и бе последвана от среща на браншови организации, производители и вносители на детски играчки, както и медийните партньори на инициативата, а след това и с редица ексклузивни проверки в столицата и страната
С откриването на официалната изложба на детски рисунки от конкурса “Коледата безопасна! Нарисувай подаръка, за който мечтаеш!” приключи и самата кампания. Г-жа Меглена Кунева отбеляза резултатите от провелата се инициатива и посочи завишилата се наблюдателност и отговорност на българския потребител. Специално обръщение по повод преминалата кампания направиха г-н Дамян Лазаров, председател на Комисията по защита на потребителите) и г-н Васил Симов, председател на УС на СиБанк.
 
Изложбата ще продължи до 10.02.2008 год.