СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
31.07.2008

Дебитните карти на СИБАНК с бонус - застраховка “злополука” от ЗАД „ДЗИ”

Дебитните карти на СИБАНК с бонус -  застраховка “злополука”
от ЗАД „ДЗИ”

 
От 1 август 2008 г. всеки притежател на активна дебитна карта Maestro или Visa Electron на СИБАНК получава безплатна застраховка „Злополука” от ЗАД „ДЗИ”. Застрахователната сума е 1000 лева, а срокът на застраховката е равен на периода, в който дебитната карта е активна. Застраховката е валидна за целия свят. Съгласно условията по договора между СИБАНК и ЗАД „ДЗИ” клиентите няма да плащат пряко премия на застрахователя. Подходът е класически за развитите финансови пазари, на които се предлагат банково-застрахователни продукти.
СИБАНК и ЗАД „ДЗИ” са част от КВС Group - втората по големина банково – застрахователна група в Белгия и 11-та в Европа. През последните 10 години KBC разви успешна банково - застрахователна концепция в Белгия и я приложи на пазарите, на които оперира.
 
КВС Group разполага с мрежа от 771 банкови клона и 552 застрахователни агента в Белгия и има над 11 милиона клиенти в 35 страни. През юли 2008 г. групата разшири присъствието си на българския пазар и с инвестиционния посредник  KBC  Securities.