СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
20.11.2008

СИ Мажор от СИ Банк – новият промоционален депозит

„СИ Мажор – Високо по лихвената стълбица” е новата промоционална депозитна кампания на СИБАНК. Шестмесечният депозит е с прогресивно нарастващи годишни лихвени проценти, достигащи 9.5% в лева и 7.5% в евро. Минималните суми на депозитите са съответно 1000 лв. или 500 Евро.
С новия продукт СИБАНК доказва готовността си да реагира бързо и гъвкаво на пазара, отговайряки на потребностите и очакванията на клиентите.
Рекламно лице на кампанията този път е актьорът Христо Гърбов, който прави творческа импровизация на популярната песен на Булат Окуджава от филма „Бялото слънце на пустинята”.
„СИ Мажор” допълва успешния депозитен пакет на СИБАНК и привлича клиентите, които в края на годината търсят краткосрочни вложения.
„Топ депозит” от 1 октомври 2008 г. стана постоянен депозитен продукт с по-високи лихвени проценти за суми в лева и евро. Възможността лихвата да се тегли авансово при откриване на депозита го прави изключително атрактивен за клиените.
Предимството на „Растящ депозит” е прогресивно нарастващата лихва.
От 17 ноември 2008 г. СИБАНК увеличи лихвите по  „Евродепозит”, който е един от най-търсените продукти.
Детски спестовен влог и Обикновен спестовен влог поддържат добри условия и интересът към тях е устойчив.