СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
24.11.2008

СИБАНК отпусна стипендии на четирима студенти от УНСС

За учебната 2008 – 2009 г. СИБАНК отпуска четири стипендии на студенти, представили се най-добре по време на летния си стаж в банката. Стипендиите са на стойност 1 000 лв. и са придружени с грамоти, които студентите от УНСС Нели Максимова, Руслан Мартинов, Костадин Ташков и Никола Керемидчиев получиха лично от председателя на Надзорния съвет на СИБАНК Цветелина Бориславова и главния изпълнителен директор Петър Андронов.
Като част от програмата си за корпоративна социална отговорност СИБАНК съвместно с Междууниверситетския кариерен център на УНСС реализира амбициозна стажантска програма, в която досега са се включили над 150 студенти,  а 25% от тях вече са започнали работа в банката. Младите хора са предимно от специалностите "Финанси", "Счетоводство и контрол", "Международни икономически отношения", "Право", "Икономика и организация на труда" и др. 
Според Петър Андронов, главен изпълнителен директор на СИБАНК,
банката не само предлага стаж, но и подготвя бъдещите си кадри. За целта е разработена специална програма, която обхваща различните нива на обучение.
Студентите от втори и трети курс стажуват 1 месец и могат да изберат мястото си на работа сред 135 клона на СИБАНК в цялата страна. За да поощри бъдещите банкери, банката отпуска годишна стипендия от 1000 лв. на тези от тях, които са се представили най-добре и имат отличен успех от следването.
При задължителния  45 – дневен  стаж студентите последна година сключват граждански договор с банката и получават възнаграждение.
Следваща стъпка за работа с младите хора е шестмесечната стажантска програма на СИБАНК  за студенти в годината на дипломиране, която освен работа по договор и възнаграждение, предвижда и обучение на студентите в Учебно-методическия център на банката.