СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
20.12.2012

СИБАНК дари 20 000 лв. за Българската Коледа

Служителите на СИБАНК дариха 10 000 лв. лични средства, а банката удвои сумата и се включи с общо 20 000 лв. в благотворителната кампания Българската Коледа. Тази година приоритетна кауза на инициативата ще бъде рехабилитацията на  деца с неврологични заболявания и проблеми в развитието.

Благотворителната дейност на СИБАНК е насочена изцяло към подкрепата на болни деца и деца в неравностойно положение. Освен Българската Коледа, през изминалата година служителите на банката подкрепиха лечението на две деца, едното от които само на 3 месеца, но с открити аномалии на жлъчката и жлъчните пътища, а другото на 3 годинки –  с поставена диагноза Б-клетъчна лимфобластна левкемия.

Първите два уреда за безкръвно следене на основните жизнени параметри в Клиниката по нефрология и хемодиализа на Университетската детска болница също бяха дарени от СИБАНК. Освен закупуването на уредите, банката финансира и първото изследване на деца за скрити бъбречни заболявания в България, в резултат на което хиляди деца от 3 до 16 години бяха прегледани.

Стратегията на СИБАНК за корпоративна социална отговорност и през 2013 година продължава да бъде насочена към мониторингът и превенцията в ранна детска възраст, които намаляват рисковете от сериозни заболявания на по-късен етап.