СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
19.10.2012

СИБАНК Е БАНКАТА С НАЙ-ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ В БЪЛГАРИЯ според проучване по метода „Таен клиент“ на INTERNATIONAL SERVICE CHECK

СИБАНК заема лидерските позиции в България в три от общо 4-те категории на независимото проучване на INTERNATIONAL SERVICE CHECK, проведено през май 2012 г. в 5 държави: България, Полша, Чехия, Словакия и Унгария.

В категорията „Обслужване, помощ и съвет“ СИБАНК е на първо място в България с резултат 95,4% ( следвана от Allianz Bank България (93,8%) и UniCredit Bulbank (89,0%) и е в Топ 3 на проучваните европейски банки, като отстъпва единствено на друга банка от групата КВС - Ceskoslovenská obchodní banka a.s. – Чехия (97,2%).


Според проучването, за вземане на кредит в Чехия е най-добре да отидете във Fio Banka (100%), в Словакия в Tatra Banka (98%), а в България най-добрият избор би бил СИБАНК – 97,3%.
 
Най-добро обслужване на корпоративни клиенти в България е било предложено от СИБАНК (94,5%), Allianz Bank България (92,2%), UniCredit Bulbank (86,5%).

В категория „Изглед на банковия салон – външен, вътрешен, персонал“ СИБАНК дели първото място в България заедно със Сосиете Женерал Експресбанк  - и двете с резултат 97,1%, следвани от Банка ДСК (91,8%) и Пощенска Банка (91,3%)

В категория – „Изграждане на клиентска лоялност” седем банки са получили  най-висок резултат в тази категория – 100% -  две в Унгария, две в България, две в Полша и една в Словакия. В България, това са Societe Generale Express Bank и СИБАНК.

В класацията най-добрите 15 банкови клона в 5-те държави влизат само два български, единият от които е офисът на СИБАНК на бул.“Осми Приморски полк“ във Варна.

Във всяка държава са оценявани произволно избрани клонове на общо 68 банки. В България са извършени 52 проверки в следните 13 банки: Allianz Bank Bulgaria, Alpha Bank, CIBANK, DSK Bank, First Investment Bank, MKB Union, Piraeus Bank, Postbank, ProCredit, Raiffeisen Bank, Societe General Express Bank, UniCredit Bulbank, UNITED BULGARIAN BANK.