СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
23.12.2008

Надя Кръстева представи за първи път пред българска публика

Кармен на Бизе, принцеса Еболи от „Дон Карлос” на Верди, Далила на Сен-Санс, Мария от „Уестсайдска история”  на Бърнстейн - това са само част от артистичните превъплъщения на Надя Кръстева, които тя представи за първи път от 5 години насам пред българска публика. Концертът, организиран от СИБАНК, събра почитателите на най-успешното в момента българско мецоспопрано, които горещо аплодираха великолепните й изпълнения под акомпанимента на Катя Владигерова.
Примата на Виенската Щатсопер беше лично поздравена от белгийския посланик в България Н.Пр. Марк Микилсен, Цветелина Бориславова, председател на Надзорния съвет на СИБАНК, Петър Андронов, главен изпълнителен директор на банката и Васил Симов – председател на УС на СИБАНК. Специално поздравление и огромна кошница цветя изпрати и министърът на културата проф. Стефан Данаилов.
„Българската публика е невероятна. През цялото време усещах подкрепата й и наистина се чувствах щастлива, че пея у дома”, сподели след концерта Надя Кръстева, раздавайки усмивки и автографи. „Много се радвам, че успяхме да „откраднем” от Европа една от най-талантливите ни млади оперни изпълнителки, която покорява световните сцени, но рядко радва българската публика. Надя е невероятна и след нейните блестящи изпълнения Коледните празиници изглеждат още по-светли и красиви”, заяви Цветелина Бориславова и обяви, че СИБАНК ще организира следващия си подобен концерт пред по-широка публика.