СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
03.01.2012

Електронни извлечения по сметка

Уважаеми клиенти,
СИБАНК ЕАД вече няколко месеца предлага услугата „Извлечение по сметка“, която дава възможност да получавате Вашите извлечения и по електронен път – чрез изпращане по E-mail на заявен от Вас адрес или чрез осигурен достъп до Електронен портал на СИБАНК. Възползвайте от най-бързия, лесен и удобен начин за получаване на навременна информация за движението по Вашите сметки под формата на електронни извлечения.
 

Можете да заявите желанието си във всеки офис на банката, като изберете между:

  • Извлечения по E-mail - на предварително зададен от Вас e-mail адрес и при движение по сметка ще получавате Вашите извлечения, в зависимост от избраната от Вас честота в защитен електронен вариант. Може да посочите и друг/и  e-mail адрес, различен от Вашия или в допълнение към него, на който също да бъдат изпращани извлечения.  Извлечението може да се изтегли и запази на вашия компютър и в последствие да се отпечата.
  • Извлечения на Електронен портал - на предварително посочен от Вас e-mail адрес, ще получите еднократно електронния адрес на портала, Вашето потребителско име и парола за достъп. Това е и най-удобният начин за получаване на извлечения в случай че  Вие сте потребител на повече от една сметка в СИБАНК. С един вход на Портала, Вие може да разглеждате извлеченията на всички сметки директно на екран, може да ги разпечатвате, както и да ги архивирате на Вашия компютър. Това се отнася за всички сметки, които са открити на Ваше име в СИБАНК.

Възползвайте се от възможността да абонирате Вашите сметки за получаване на извлечение по електронен път в който и да е офис на СИБАНК ЕАД. Електронната форма за получаване на извлечение Ви носи и по-ниска месечна  такса за обслужване на сметка.

Повече информация, относно таксите за обслужване на сметка може да намерите тук