СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
30.03.2012

ЕБВР И СИБАНК ПОМАГАТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДОМАКИНСТВА ДА НАМАЛЯТ СМЕТКИТЕ СИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) продължава да подпомага дейности за енергийна ефективност в жилищния сектор в България със заем от 5 милиона евро към СИБАНК, предоставен за кредитиране на физически лица и сдружения на собственици на апартаменти. Финансирането е част от Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома (REECL) на ЕБВР и е първият проект на сътрудничество със СИБАНК, собственост на белгийската група KBC.
29.03.2012

СИБАНК ПРЕДЛАГА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ФИНАНСОВИ ПРОДУКТИ ЗА ХОРАТА СЪС СВОБОДНИ ПРОФЕСИИ

СИБАНК стартира предлагането на специализирани разплащателни пакети и кредитни програми за хората със свободни професии. След проучване на нагласите за ползване на финансови услуги сред сегмента, като най-активни потребители бяха посочени адвокатите, нотариусите, частните съдебни изпълнители (ЧСИ), архитектите, медиците и одиторите. За всяка от тези групи СИБАНК разработи финансови пакети, съобразени със специфичните професионални нужди.
22.03.2012

ХОРАТА СЪС СВОБОДНИ ПРОФЕСИИ ТЪРСЯТ СПЕЦИФИЧНИ БАНКОВИ ПРОДУКТИ

Представително проучване сред хората със свободни професии показва, че е налице много висока степен на запознатост с опериращите на българския пазар банки. Делът на общата подпомогната запознатост надхвърля 60% за всички основни банки и достига над 90% при най-популярните. Отношението на хората със свободни професии към банките и ползването на финансови продукти сe определят от естеството на всяка една свободна професия и регулярността на приходите им.
14.03.2012

СИБАНК стартира промоция на ипотечни кредити без предварителни такси

Без такса за кандидатстване и разглеждане и без такса за предварителна оценка за ипотечните кредити на СИБАНК до 01 юни 2012 г. Промоцията е валидна за кредити в лева и евро.
03.01.2012

Електронни извлечения по сметка

Уважаеми клиенти, СИБАНК ЕАД вече няколко месеца предлага услугата „Извлечение по сметка“, която дава възможност да получавате Вашите извлечения и по електронен път – чрез изпращане по E-mail на заявен от Вас адрес или чрез осигурен достъп до Електронен портал на СИБАНК. Възползвайте от най-бързия, лесен и удобен начин за получаване на навременна информация за движението по Вашите сметки под формата на електронни извлечения.

< 1 2 3 4 >