СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
14.08.2012

Промяна в Общите условия на СИБАНК ЕАД за предоставяне на кредити на физически лица

СИБАНК ЕАД уведомява всички свои клиенти, чe с решение на Управителен съвет на банката считано от 02.08.2012 са актуализирани Общите условия на СИБАНК ЕАД за предоставяне на кредити на физически лица. Промените се насочени към подобряване на условията и параметрите по продуктите с цел постигане на по-голяма клиентска удовлетвореност, и отразява промяна на начина на определяне на банковия лихвен процент.
03.08.2012

София отново диша, спортува и се забавлява с подкрепата на СИБАНК и ДЗИ

В разгара на олимпийските игри София отново диша, спортува и се забавлява с подкрепата на СИБАНК и ДЗИ. За поредна година СИБАНК и ДЗИ, съвместно със спортен клуб „Левски”, ще подкрепят инициативата на Столична община „София диша”. На 05.08.2012г., неделя, по протежението на ул. „Цар Иван Шишман”, със спортни демонстрации, състезания и забавления, ще бъде даден стартът на събитието.
26.07.2012

Промяна в „Общите условия на СИБАНК ЕАД за предоставяне на платежни услуги на физически лица (потребители по смисъла на ЗПУПС)“, в „Тарифа на СИБАНК, приложима за физически лица“ и „Лихвения бюлетин на СИБАНК ЕАД“

СИБАНК ЕАД уведомява всички свои клиенти, чe с решение на Управителен съвет се актуализират продуктовите характеристики на спестовен влог с диференцирано олихвяване за физически лица. Промените се насочени към подобряване на условията и параметрите по продукта с цел постигане на по-голяма клиентска удовлетвореност. В тази връзка представяме на вниманието Ви следните промени, които влизат в сила от 01.10.2012г.:
22.06.2012

Съобщение

Уважаеми клиенти, Уведомяваме Ви, че Операторът Ипей АД въвежда такса за плащане с карта Maestro при ползване на услугата „Електронни битови сметки“,. Таксата ще влезе в сила от 12.08.2012 г. и е в размер на 0.035% от размера на плащането, но не по-малко от 1 ст. – например за плащане от 100 лв. таксата ще бъде 0.04 лв. За повече информация, може да проверите на сайта на Оператора на следния адрес https://www.epay.bg/?page=front&p=news.
14.06.2012

СИБАНК С КРЕДИТ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

От 11 юни 2012 г. СИБАНК стартира предлагането на кредит за енергийна ефективност в дома, за който може да се кандидатства във всички клонове и офиси на банката при опростена процедура и в кратки срокове. От кредита могат да се възползват физически лица с доходи от постоянен трудов договор или пенсия и клиенти с доходи от свободни професии. Потребителите могат сами да изберат фирмата доставчик, от която ще закупят желаното оборудване.

< 1 2 3 4 >