СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
14.04.2010

Проект на СИБАНК по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” одобрен на първо място

Проектът на „СИБАНК” АД – „Близо до Вас чрез инвестиции в развитието на човешките ресурси” беше оценен на първо място от всички други подадени проекти. Основната цел на проекта е повишаване на производителността на труда и конкурентоспособността на СИБАНК, като се насърчават инвестициите за развитие на персонала и включване на заетите лица в обучения за подобряване на тяхната професионална квалификация.
08.01.2010

Разпространението на винетките започва на 18 януари 2010

Стикерите ще се продават на максимално удобни за гражданите места Консорциумът ГДЗЗД «Разпространение на винетни стикери» между СИБАНК VIP Security днес подписа договора за разпространение на винетните стикери с Агенция “Пътна инфраструктура”. Договорът е за три години със срок до 31 декември 2012 г. Консорциумът спечели търга с най-ниската ценова оферта от 4.75% комисиона, с което на практика разходът на държавата се намалява два пъти в сравнение с предходните 4 години.

< 1 2 3 4 5 >