СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
23.07.2010

Отборът на СМГ спечели шампионската купа на международната олимпиада по математика в Хонг Конг

Отборът на Софийската математическа гимназия спечели престижната шампионска купа Po Leung Kuk ( По Льонг Кук) за неазиатски отбор, второто място сред всички участници и 6 сребърни и бронзови медали в индивидуалните класирания на международната олимпиада по математика за деца до 13 години в Хонг Конг. Блестящото представяне на учениците от 6 и 7 клас на СМГ Александър Чергански, Грегориан Пириндев, Даниел Атанасов и Христо Венев още веднъж доказа световната слава
21.07.2010

СИБАНК ПРЕДСТАВИ ПРОЧУТИЯ БЕЛГИЙСКИ ЦВЕТЕН КИЛИМ В СОФИЯ

СИБАНК, като част от белгийската банково - застрахователна група КВС, отбеляза по нетрадиционен начин Националния празник на Белгия – 21 юли, като зарадва жителите и гостите на столицата с миниатюра на прочутия брюкселски цветен килим в градинката Кристал.
19.07.2010

СИБАНК подписа два договора с „КПМГ Адвайзъри” за организиране и провеждане на обучения

СИБАНК проведе тръжна процедура в рамките на проекта си „Близо до Вас чрез инвестиции в развитието на човешките ресурси” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” по условията на Постановление 55 на Министерски съвет. По Обособени позиции 1 и 2 беше конкурсът беше спечелен от „КПМГ Адвайзъри”.
22.06.2010

СИБАНК ЗАПОЧВА ПРЕИЗДАВАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ КАРТИ С МАГНИТНА ЛЕНТА

Поради изисквания, наложени от MasterCard Inc. и Visa Europe, от началото на 2011 г. всички карти в обръщение следва да са с чип и с международен достъп. В тази връзка от 01.07.2010 г. СИБАНК предлага на своите клиенти безплатно предсрочно преиздаване на съществуващите карти с магнитна лента.
21.06.2010

ПРОМЕНИ В ТАРИФАТА НА СИБАНК ПО ДЕПОЗИТНИТЕ ПРОДУКТИ

СИБАНК въвежда промени в Тарифата за депозитни продукти за физически лица. Промените влизат в сила от 21 юни 2010 г. и са валидни за депозити със сключени договори след тази дата.

< 1 2 3 4 5 >