СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.
25.02.2008

Уведомяваме Ви, че считано от 01.03.2008 год., стойността на банковия лихвен процент за кредити в лева е 4.9%.

Уважаеми клиенти, Уведомяваме Ви, че считано от 01.03.2008 год., стойността на банковия лихвен процент за кредити в лева е 4.9%. Банковият лихвен процент е приложим за всички съществуващи и нови договори за банкови кредити в лева, формирани въз основата на банков лихвен процент плюс надбавка.
08.02.2008

Постоянното представителство на ЕК в България органзира дискусия “Развитие на Европейския вътрешен пазар и мястото на България”

На 04 февруари, 2008г., в хотел “Хилтън” се състоя кръгла маса на тема “Развитие на Европейския вътрешен пазар и мястото на България”. Дискусията се органзира от Постоянното представителство на Европейската комисия в България, с подкрепата на СИБАНК и Българска асоциация за изследвания на европейската общност (БЕКСА).
06.02.2008

Меглена Кунева откри изложба с детски рисунки от конкурса “Коледата безопасна! Нарисувай подаръка, за който си мечтаеш”

На 03 февруари 2008г., в галерия СИБАНК бе открита официално изложбата с детски рисунки, взели участие в конкурса “Коледата безопасна! Нарисувай подаръка, за който мечтаеш!”. Повече от 80 деца от страната изпратиха своите цветни картини, илюстриращи коледния подарък, за който си мечтаят и който смятат за най-безопасен.
05.02.2008

Министерство на икономиката и енергетиката (МИЕ) подписа Рамково Споразумение със СИБАНК...

Министерство на икономиката и енергетиката (МИЕ) подписа Рамково Споразумение със СИБАНК, по силата на което страните се съгласяват да положат съвместни усилия за стимулиране развитието на предприятията в България чрез сътрудничество при изпълнение на схеми за безвъзмездна финансова помощ за инвестиции, реализирани в рамките на Оперативна програма „Конкурентноспособност”.

< 1 2 3 4 5 >