СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.

Малки и средни предприятия

СИБАНК ЕАД е една от водещите търговски банки с широка клонова мрежа, целенасочен и индивидуален подход към конкретните нужди на малкия и среден бизнес в България. Предимствата при работа с нашата Банка са коректното и комплексно обслужване на нашите експерти, както и предоставяне на финансови решения съобразени с нуждите на клиента.


СИБАНК като част от белгийската банково-застрахователна група KBC подържа активно сътрудничество с водещи финансови институции и европейски фондове за финансиране, предоставайки на малките и средни предприятия възможност за финансиране на едни от най-изгодните условия на българския пазар. С политиката си на изграждане и подържане на дългосрочни отношения с клиентите си печелим все повече тяхното доверие.
 

През 2007 СИБАНК стана част от белгийската банково-застрахователна група КВС , чиято дейност е насочена към физическите лица, МСП и клиенти със средна капитализация на местните пазари в Белгия и Централна и Източна Европа (Чехия, Словакия, Полша, Унгария и България). www.kbc.com