СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.

Безплатно членство в програмата Priority Pass за картодържатели с MasterCard Business

Не се предлага, считано от 15.06.2017 г.

Достъп до VIP салони на летища

Къде се намират VIP салоните, включени в Priority Pass?
По целия свят. Можете да посетите над 550 салона на над 300 летища,  включително Терминал 1 и Терминал 2 на Летище София.

Какво можете да очаквате от престоя във VIP салоните?
Спокойствие. Комфорт. Възможността да отдъхнете преди полета. Или ако искате може да използвате бизнес удобствата, да наваксате с работата си или да проверите как вървят нещата в офиса. А защо не и двете?

Звучи прекалено хубаво, за да е истина. Къде е уловката?
Няма такава – затова Priority Pass има над 1,500,000 доволни клиенти. Може да посещавате VIP салоните без значение с коя компания пътувате – редовна или low cost, каква класа билет имате, или дали пътувате по бизнес или за удоволствие.

Та как работи всичко това?
Ние издаваме Priority Pass  карта с Вашето име релефно отпечатано на нея – просто я покажете, когато пристигнете в салона. Няма нужда да резервирате или предплащате. Можете дори да поканите Ваш гост да се присъедини към Вас.

Каква е цената за ползване на услугите?
СИБАНК Ви предлага безплатно членство в програмата Priority Pass - банката заплаща годишната такса за членство на всеки клиент. Клиентът заплаща единствено посещенията в салоните на летищата на PriorityPass програмата. Таксата е в размер на EUR 24 /двадесет и четири евро/ за всяко посещение и на всеки човек.

Ако обикновено пътувате Бизнес класа, защо Priority Pass ще Ви бъде полезен?
Въпреки че повечето големи авиолинии имат свои собствени салони по много от дестинациите си, достъпът до тях не винаги е гарантиран. А най-често точно по непопулярните дестинации имате нужда от такъв. PriorityPass е чудесен резервен вариант в такива случаи.

Какво се случва ако пътувате със член от семейството или колега, който няма  Priority Pass карта?
Можете да поканите приятели или гости заедно с Вас. Повечето салони ще позволят неограничен брой гости, но където има такива ограничения, те са посочени в описанието на салона в интернет или в справочника, който ще Ви дадем с картата.

Можете да използвате салоните дори и когато не пътувате по бизнес.
Ако пътувате със семейството си, моля имайте предвид, че в някои салони, предимно в салоните във Великобритания, деца под 12 години не се допускат. В салоните на Летище София деца до 2 годишна възраст се приемат безплатно.

Как да разберете къде се намират VIP салоните на Priority Pass ?
Заедно с картата Priority Pass , Вие ще получите и подробен справочник на салоните и услугите, предлагани от тях, описание как точно да стигнете до тях и часовете на работа. На сайта www.prioritypass.com може да направите on-line справка с най-новите данни, като се регистрирате с номера върху  PriorityPass  картата си.  Също така може да свалите списък на летищата, разполагащи със салони във файл, който да запишете на компютъра си или да разпечатате.

Салоните управляват ли се от Priority Pass?
Не, тази работа е оставена за експертите! Priority Pass има договори със салони, които са управлявани от летищните власти, агенции или авиокомпании.

Когато сте в салона, дали служителите от салона ще ви предоставят информация за полета?
Не, въпреки че някои салони имат монитори с информация за полетите, не във всички има такива. Задължение на пътниците е да внимават за времето на полета и информация за качването на самолета.

Как да използвате Вашата Priority Pass карта?

  • Когато посетите някой от включените в списъка салони, просто се идентифицирайте като член, показвайки отличителната черно-златна PriorityPass карта. Не се признава никакъв друг начин за доказване на членството в PriorityPass.
  • Покажете своята PriorityPass карта на рецепцията.
  • Вашето (и на лицето, което Ви придружава) посещение в салона ще бъде маркирано чрез ръчно вземане на отпечатък от Вашата PriorityPass карта Вие ще бъдете подканен да подпишете “Ваучер за посещение”. В някои салони картата Ви ще бъде електронно прочетена. Всеки месец ние ще получаваме от PriorityPass данни за Вашите визити, датата и броя гости, които са Ви придружили.
  • Където е приложимо, таксата за посещението на вас и Вашия гост може да бъде платена и с Вашата MasterCard, издадена от СИБАНК. Всяка такава такса ще можете да видите в месечното си извлечение.