СИБАНК Онлайн

Общи условия за услугата интернет банкиране.

Продажби на имоти
Контактен център 24/7
0700 1 4554 (на цената на селищен разговор)
Нашите специалисти са на Ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата и ще отговорят на всичките Ви питания свързани с продуктите на банката, вкл. картовите продукти и онлайн банкиране.

Не се издава от 15.06.2017 г

Предимства

Присъединете се към милионите хора, които използват и се доверяват на Visa всеки ден. СИБАНК Ви предлага:

  • Приета по целия свят, удобна и надеждна картаМожете да използвате Вашата Visa Classic карта в 24 милиона магазини, хотели, ресторанти и т.н., в 160 държави
  • Избор на валута на картовата сметка – лева, евро или долари.
  • Отложено плащане на задълженията (кредит) и високи лимити за ползване;
  • Автоматично превалутиране при транзакции – плащате в местната валута на страната, а сумите се конвертират във валутата на сметката;
  • SMS – известие за всяка транзакция с картата;

 

Предимствата на това да платиш директно с Visa Classic

Ако използваш твоята карта Visa Classic основно, за да теглиш пари в брой, помисли пак. Твоята карта Visa е също сигурен и удобен начин да платиш за всякакви покупки.

Широко покритие - Visa Classic се приема във всички големи търговски обекти и в повечето супермаркети, бензиностанции и търговски центрове.
0% такса - Плащай с твоята карта Visa Classic в търговските обекти, за да избегнеш таксата, която тегленето на АТМ налага.
Удобство - Имаш незабавен достъп до твоите средства, така не губиш време пo банкомати и парите ти са на сигурно място. Благодарение на услугата Visa cash back , дори можеш да изтеглиш пари в брой, докато си плащаш покупките.
Контрол - Всяка транзакция с Visa се отразява в месечното извлечение, което ти позволява да контролираш разходите, направени с картата.
Сигурност и защита
- Само ти можеш да упълномощиш транзакция с картата, като въведеш своя ПИН. В случай на загуба или кражба на картата, не губиш всичките си пари - можеш незабавно да блокираш достъпа до картата, като се свържеш с банката-издател.